SIYOSIY ONGNI SHAKLLANTIRISHDA SIYOSIY SHARH TRANSFORMATSIYASI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada siyosiy hamda ommaviy ong tushunchalari solishtirilb, ularning tafovutlari borasida so‘z borgan. Fikrlarimizni yanada aniqlashtirish uchun esa dunyo olimlari e’tirofi, nazariyalari birma-bir ko‘rib chiqildi. Shuningdek, siyosiy ong shakllanish bosqichlari va jarayonlari yoritib berishga harakat qilindi.