MEDIAMAKONDA DEEPFEYKLARNING KO‘RINISHLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqola mediamakonda deepfakelarning turli ko‘rinishlari, tarqalish texnologiyalari, turlari hamda zarar va oqibatlari to‘g‘risida. Shuningdek, ushbu maqolada jahon ilmiy adabiyotlarda keltirilgan fikrlar umumlashtirilib, taklif va tavsiyalar keltirilgan.