REFLEKSIV KOMPITENSIYASINI SHAKLLANTIRISHDA NAZARIY YONDASHUVLAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada xorijiy tilni o‘qitishda talabalarining refleksiv kompetentligini rivojlantirishning talabalarga motivatsiya beruvchi topshiriqlar, hamkorlik texnologiyasi asosida talaba intellektual salohiyatining ortib borishiga ko‘maklashuvchi usullarga to‘xtalib o‘tiladi. Shuningdek mazkur maqola mavzusi yuzasidan rasmiy va ilmiy adabiyotlar umumlashtrilib mavjud muhokamalar yuzasidan umumlashma xulosalar beriladi.