TALABALAR MEDIAKOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHDA AXBOROT-RESURS MARKAZI PEDAGOGIK IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISHNING METODIK JIHATLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda oliy ta’lim tizimida media-ta’limning o‘rni, talabalarda mediakompetentlikni rivojlantirishda axborot-resurslaridan foydalanish, axborotlarni izlab topish, tahlil qilish, mulohaza yurita olish, axborot-kutubxona bilan ishlash malakasini shakllantirishga qaratilgan metodik ko‘rsatmalar pedagog olimlarning ilmiy-tadqiqot ishlari misolida tahlil qilingan.