MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA KREATIV QOBILYATLARNI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda kreativ fikrlash va kreativ qobilyatlarni rivojlantirishga qaratilgan mulohazalar keltirilgan. Kreativ qobilyatning bolalar fikrlashiga ta’siri va uning ahamiyati haqida so‘z boradi