QUYI AMUDARYO ILK O‘RTA ASR JAMIYATI TARAQQIYOTIDA QISHLOQ JAMOALARIDA KECHGAN TARIXIY JARAYONLAR SAHIFASI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada Amudaryo o‘ng va so‘l sohili hududlarida etnik jarayorlar tahlil qilingan.