YUNON–BAQTRIYA PODSHOHLIGI TANGALARI TO‘G‘RISIDA BA’ZI MUSHOHADALAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Tariximizni o‘rganishda tangashunoslik fanining o‘rni bеqiyosdir. Maqolada Yunon-Baqtriya podsholigi tangalari va ularning klassifikatsiyasi, tangalar turlari va muomalasi Yunon-Baqtriya podsholigiga oid muhim numizmatik topilmalar to‘g‘risidagi ma’lumotlar aks еtgan.