YOSH O‘QITUVCHILARDA KREDIT-MODUL TIZIMIGA DIDAKTIK MOSLASHUVNI RIVOJLANTIRISH OMILLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yosh o‘qituvchilarda kredit-modul tizimiga didaktik moslashuvning rivojlanish omillari, pedagogik tayyorgarlik, kasbiy rivojlanish imkoniyatlari, institutsional yordam, o‘quv resurslarining mavjudligi, murabbiylik dasturlari, o‘qituvchilarning individual xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan. Ushbu omillar yosh o‘qituvchilarning kredit-modul tizimiga muvaffaqiyatli integratsiyalashuviga ko‘maklashadi.