“INSON KAPITALI” TUSHUNCHASIGA DOIR TADQIQOTLAR TAHLILI: MUAMMO VA YECHIMLAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada “inson kapitali” tushunchasiga doir ayrim mulohazalar haqida so‘z boradi. Bundan tashqari maqola “Inson kim?”, “Insonning hayotdagi maqsadi nima?”, “Inson kapitalini rivojlantirish uchun qanday jihatlarga e’tibor qilish kerak?” – degan savollarning javoblari hamda “inson kapitali” tushunchasiga doir so‘rovnoma natijalari va tahlillariga bag‘ishlangan.