AMIR TЕMUR VA TЕMURIYLAR DAVRI TARIXSHUNOSLIGI TAHLILI (2010-2023) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada yurtimiz tarixida katta davrni qamrab olgan, ilm-fan, tasviriy san’at va madaniyat rivojiga katta hissa qo‘shgan Amir Tеmur va Tеmuriylar davri tarixiga oid tarixshunoslik masalalari tahlil qilingan.