FUQAROLAR VATANPARVARLIGI -FUQAROLIK JAMIYATI INSTITUTLARI SHAKLLANISHIDA MUHIM OMIL (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada fuqarolik jamiyati shakllanishining tarixiy, siyosiy ahamiyati va bu jarayonda fuqarolarning hal qiluvchi roli tahlil etilgan.