AXBOROT MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH DOLZARB PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada axborot madaniyatini shakllantirishning shart-sharoitlari, mediasavodxonlikning bugungi globallashuv davridagi roli borasida fikr-mulohazalar keltirilgan. Shuningdek, talabalar orasida axborot madaniyatini shakllantirishning pedagogik jihatlari yoritilgan.