TA’LIMNI TRANSFORMATSIYALASHDA AXBOROTLAR BILAN ISHLASHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada ta’limni raqamli texnologiyalar asosida tashkil etish usuli, ta’lim sohasini raqamli transformatsiyalashdata’lim natijalarga erishadigan turli usullardan foydalanish va yangilash,shuningdek, ta’lim tizimini tubdan yaxshilash maqsadida raqamli muhitda erishilgan natijalarn jarayonihaqidagi ma’lumotlar berilgan.