XORAZM VILOYATI IQTISODIYOTINING RIVOJLANISHIDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNING O‘RNI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatining iqtisodiy rivojlanishida kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatining o‘rni va ahamiyati, kichik biznes va xususiy tadbirkorlik sohasining milliy iqtisodiyotda tutgan o‘rni masalalari haqida so‘z yuritilgan. Unda Xorazm viloyatining iqtisodiy salohiyatini rivojlantirish uchun olib borilgan chora-tadbirlar va ularning kichik biznes va xususiy tadbirkorlik sohasida erishilgan natijalari tahlil qilingan.