QAYTA QURISH DAVRIDA XORAZM VILOYATIDA ICHKI ISHLAR ORGANLARINING FAOLIYATI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati ichki ishlar organlarining Qayta qurish siyosati davridagi faoliyati va mazkur davrdagi murakkab jarayonlarda amalga oshirilgan ishlar tahlil qilinadi. Unda tahlil qilinayotgan davrda kechgan tarixiy jarayonlar asnosida ichki ishlar organlarining faoliyatida ham o‘zgarishlar yuz berganligi haqida so‘z yuritilgan.