KOMIL XORAZMIY SHE’RIYATIDA ONOMASTIK BIRLIKLAR LINGVOPOETIKASI XUSUSIDA (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Komil Xorazmiy ijodida qoʻllangan onomastik birliklarning lingvopoetik imkoniyatlari, badiiyati va ularning matn badiiy-estetik butunligini ta’minlashdagi oʻrnini aniqlash xususida soʻz boradi.