ФУТБОЛ СПОРТ ТУРИ ЭЛЕМЕНТЛАРИДАН УСТУВОР ФОЙДАЛАНИШ АСОСИДА АҲОЛИ САЛОМАТЛИГИНИ МУСТАҲКАМЛАШ ЙЎЛЛАРИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада ортиқча вазнга эга инсонларни турли усуллар ёрдамида вазн йўқотишга йўналтирилган восита ва усулларни қўллаш самарадорлиги хусусида фикрлар умумлаштирилган.