IQTISODIY - INNOVATSION TAFAKKUR VA ULARNING DINAMIK XUSUSIYATLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada, ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlarning dinamik xususiyatlari xo‘jalik subyektlari va tadbirkorlarni yangi mahsulotlar ishlab chiqishga, xizmat turlarini tinmay kengaytirish, aholining ehtiyojlarini to‘la qondirish hamda iqtisodiy va innovatsion rivojlanishga undashi, inson tafakkuriga, salohiyatiga tayanish, undan unumli foydalanish mahsuli bo‘lishi haqida fikr yuritiladi.