TAʼLIM SIFATINI OSHIRISHDA O‘QITUVCHILARNING PEDAGOGIK MAHORATINI BAHOLASH MEXANIZMLARINI TASHKIL ETISH VA O‘TKAZISH METODIKASI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada taʼlim sifatini oshirishda o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini baholash mexanizmlarini tashkil etish va o‘tkazish metodikasiga oid ma’lumotlar bayon etilgan.