YOLG‘IZLIK HISSI TURLI XIL KO‘RINISHLARNI O‘Z ICHIGA OLGAN MURAKKAB IJTIMOIY-PSIXOLOGIK HODISA SIFATIDA (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yolg‘izlik hissi turli xil ko‘rinishlarni o‘z ichiga olgan murakkab ijtimoiy-psixologik hodisa sifatida o‘rganilgan.