OSHIQ ERKIN ASARLARI TILIDA ANTITEZA (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Oshiq Erkin asarlarida qo‘llangan antitezalar tahliliga to‘xtalib o‘tiladi. Shoirning she’riy asarlarida qo‘llangan kontekstual antitezalar tahliliga ham to‘xtalib o‘tilgan.