NOVERBAL KOMMUNIKATIV VOSITALAR TADQIQI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada zamonaviy tilshunoslik, tarjimashunoslikdagi noverbal kommunikativ vositalar, ularning turlari va kommunikatsiya jarayonidagi ahamiyati tadqiqiga bag‘ishlangan ilmiy izlanishlarga atroflicha to‘xtalingan, maqola muallifi tahlili keltirilgan xorijlik hamda mamlakatimiz olimlarining ishlariga o‘z munosabatini bildirgan.