SO'Z OLISH USULLARI VA NAZARIY ASOSLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola lingvistikada so'zlarni o'zlashtirishning murakkab fenomenini o'rganadi, uning ko'p qirrali nazariy asoslari va jarayonlarini ta'kidlaydi. O'zlashtirilgan so'zlarning qabul qiluvchi tilning fonetik, semantik, grammatik va ortografik tizimlariga moslashuvi ta'kidlanadi.