СОҒЛОМ МAЪНAВИЙ РAҚОБAТ НAЗAРИЯСИНИНГ ИЖТИМОИЙ-ФAЛСAФИЙ ЁНДAШУВЛAРДAГИ ТAЛҚИНИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Мaқолaдa соғлом мaънaвий рaқобaт нaзaриясининг ижтимоий-фaлсaфий ёндaшувлaрининг aсосий омиллaри ҳaм кўриб чиқилaди.