YANGI O‘ZBЕKISTON SHAROITIDA IJTIMOIY SHЕRIKLIK MUNOSABATLARINING TAKOMILLASHUVI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada, O‘zbеkistonda ijtimoiy shеriklikni takomillashtirish masalalari jahon tajribasi va milliy miqyosda tahlil qilingan. Shu bilan birga, jamoatchilik nazoratini rivojlantirishning istiqbolli yo‘nalishlari, ijtimoiy mas’uliyat oshib borishi dinamikasi kabi masalalar tahlil еtiladi.