“MUQADDAS” HAMDA “JAMILA” QISSALARIDA MUHABBAT VA ADOLAT ZIDDIYATLARINING QIYOSIY TAHLILI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Odil Yoqubovning “Muqaddas” hamda Chingiz Aytmatovning “Jamila” qissalarida talqin qilingan muhabbat va adolat ziddiyatlari qiyosiy ravishda tahlilga tortilgan.