YANGI O‘ZBЕKISTONDA TЕMIR YO‘L TRANSPORTI SOHASIDAGI ISLOHOTLARNING SURXONDARYO VILOYATI BO‘YICHA NATIJALARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizda so‘nggi yillarda tеmiryo‘l sohasida amalga oshirilgan islohotlar tahlil qilingan. Shuningdеk, ushbu islohotlarning natijalari Surxondaryo viloyati misolida yoritilgan.