KEKSA AVLOD VAKILLARI NUTQIDA O‘ZLASHMA SO‘ZLARNING BA’ZI FUNKSIYALARI HAQIDA (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada keksa avlod vakillari nutqida o‘zlashgan so‘zlar qo‘llanilishining asosiy funksiyalari yoritilgan. Tadqiqot materiali sifatida www.youtube.com platformasidan ushbu avlod vakillari nutqi aks etgan videoroliklar olingan. Ularning nutqida bu kabi birliklarning qo‘llanilishi bir nechta sabab bilan bog‘liq bo‘lishi mumkinligi ta’kidlangan.