FALSAFADA O’LIM HAQIDAGI TASAVVURLARNING SHAKLLANISH EVOLYUTSIYASI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada falsafa tarixida o’lim haqidagi qarashlarning shakllanishi tarixi ko’rsatilgan. Bunda o’limga nisbatan nafaqat psixologik yondashuv, balki falsafiy va diniy yondashuvlar berilgan.