ХОРАЗМ ЖАДИДЛАРИНИНГ АДАБИЙ МЕРОСИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада Хоразм жадид адабиёти намояндалари, уларнинг ижодий фаолияти ёритиб берилади. Шунингдек, жадид адабиётига хос тамойиллар асосида хоразмлик ижодкорларнинг айримларига ҳам баҳо бериб ўтилади.