XIX ASR XIVA XONLIGI VA XONLARI BILAN BOGʻLIQ TARIXIY VOQEALARNING OGAHIY TARIXIY ASARLARIDA YORITILISHI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada muallif XIX asrdagi Xiva xonligi va xonlari bilan bogʻliq tarixiy voqealar Ogahiyning tarixiy asarlarida yoritilishi haqida maʼlumot beradi.