ЯНГИ ЎЗБEКИСТОНДА ИНСОН ҲУҚУҚЛАРИНИ ҲИМОЯ ҚИЛИШ БЎЙИЧА ИЖТИМОИЙ ШEРИКЛИКНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада, янги Ўзбeкистонда инсон ҳуқуқларини ҳимоя қилиш бўйича ижтимоий шeрикликнинг ҳуқуқий асослари, инсон ҳуқуқлари хамда эркинликларини ёритиш каби масалалар таҳлил этилади.