ҚОРАҚАЛПОҚ ҚАҲРАМОНЛИК ДОСТОНЛАРИ ТИЛИДА ФОЛЬКЛОР АСАРЛАРИГА ХОС ФРАЗЕОЛОГИЗМЛАРНИНГ ҚЎЛЛАНИШИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Илмий мақолада Қарақалпоқ қаҳрамонлик дoстонлари тилидаги фразеологизимлар шу жумладан фолклорлик фразеологизмларининг қўлланишдаги фарқларини ойдинлаштиришга бағишланган. Достонда фолклор фразеологияси таҳлил қилинди.