ПРОФЕССОР ҚАЛЛИ АЙИМБЕТОВ АСАРЛАРИДА МИЛЛИЙ МАДАНИЯТИМИЗ ЗИЁЛИЛАРИ ХИЗМАТИНИНГ ТАДҚИҚ ЭТИЛИШИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Мақолада қорақалпоқ адабиёти ривожи, айниқса, қорақалпоқ адабиёти ва адабий тилини тадқиқ қилиш бўйича тамал тошини қўйган олимлардан бири, филология фанлари доктори Қалли Айимбетовнинг хизматлари ва у томонидан тадқиқ этилган миллий зиёлилар хизмати ҳақида сўз боради.