3 - 4 – SINFLARDA BADIIY MATN USTIDA ISHLASH METODIKASI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini badiiy matn asosida bilimlarini shakilantirish va ularni nutqiy ravonlikka o‘rgatish, shu bilan birga vatanparvarlik ruhida tarbiyalash, vatanga munosib farzand bo‘lish kabi tuyg‘ular va bularni qanday qilib shakllantirishimiz to‘g‘risida fikr yuritilgan.