MAMLAKATIMIZNING YANGI BOSQICHIDA MEDIYAMARKAZLAR OPERATIVLIGINI OSHIRISH (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada ommaviy axborot vositalari va markazlarning mediamakondagi faoliyati, insonparvarlik tamoyillarini targʻib etishning ilmiy-ratsional hamda konstruktiv yoʻllarini ishlab chiqish va OAV dagi ijtimoiy fikrlar, taklif va tavsiyalar innovatsion izlanishlarga yoʻnaltiruvchi u yoki bu sohaga yangilik olib kirish muhim ahamiyat kasb etilishi tahlil qilinadi.