ILMIY DISKURSDA FRAZЕOLOGIK BIRLIKLAR TARJIMASIDAGI MUAMMOLAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur tadqiqotdan ko‘zlangan asosiy maqsad – ilmiy diskursda frazеologik birliklar tarjimasidagi muammolarni yoritishdan iborat. Ushbu mavzu bo‘yicha bir qator ilmiy ishlar tadqiq qilindi. Mazkur masalaga turli olimlarning qarashlari misol tariqasida keltirilgan.