CHAQIMCHILIKNING TALABALAR RUHIY- MA’NAVIY TARBIYASIGA TA’SIRI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqola O‘rta Osiyo va Qozog‘iston musulmonlar diniy boshqarmasining muftiysi, islom ulamolari, millatlararo ittifoqining a’zosi Shayx Muhammad Sodiq Muhammad Yusufning “Ruhiy tarbiya” asaridagi chaqimchilikning sabablari, chaqimchilikning zararlari va uni davolash haqidagi g‘oyalari va sharq mutafakkirlarining ma’naviy-ruhiy tarbiyada insoniy xislatlarning o‘rni va ahamiyati haqidagi fikrlari o‘rganilgan.