AMUDARYO O‘NG SOHILI HUDUDIDA NEOLIT DAVRI MANZILGOHLARI TARIXI XUSUSIDA (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada Amudaryo o‘ng sohil hududining geografik sharoiti, aholining joylashishi, hududiy chegaralari tahlil qilingan.