ЎЗАРО ЁРДАМ АНЪАНАСИ ЧЕТ ЭЛ ОЛИМЛАРИ ТАДҚИҚОТЛАРИДА (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Мақолада ўзаро ёрдам анъанасининг чет эл тадқиқотчилари нигоҳида тадқиқ этилиши таҳлил қилинган. Шу билан бирга қорақалпоқларнинг кундалик турмушида ўзаро ёрдам анъанаси ҳақида сўз юритилган.