SHOIR SHEʼRIYATIDA FOLKLOR ANʼANALARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada iste’dodli shoir Eshqobil Shukur ijodida qo‘llangan folklorizmlar badiiyati hamda ularning turlari haqida so‘z boradi. Maqola mavzusi ilmiy-nazariy fikrlar bilan asoslangan holda misollar vositasida ochib berilgan.