DESTRUKTIV XULQ-ATVOR MEZONLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada dunyo bo‘yicha tarqalgan voyaga yetmagan bolalarda yuz beradigan destruktiv xulq-atvorning rivojlanish xususiyatlari hamda ularga qarshi kurash choralari va takliflari bo‘yicha ma’lumotlar bayon etilgan.