CHALLENGES AND SOLUTIONS IN TEACHING MEDICAL TERMINOLOGY IN LATIN (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada lotin tili atamalarini o‘rganishda tibbiyot talabalari duch keladigan umumiy qiyinchiliklar muhokama qilinadi va ushbu to‘siqlarni hal qilishning samarali usullari, jumladan, kontekstli o‘rganish, mnemonika va interaktiv usullar o‘rganiladi.