«МАШАРИҚУ-Л-АНВОР»ДА ҲАДИСЛАРГА БЕРИЛГАН ҲОШИЯЛАРНИНГ МАЗМУНИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақола асар қўлёзмаларида берилган ҳошияларнинг мазмун моҳияти, турлари ва қўлланилиши ҳақида сўз юритади. Асар ҳошиялардаги морфологик изоҳлар бошқа мазмунга нисбатан кўпроқ баён қилинган.