O‘ZBЕKISTON YANGI TAHRIRDAGI KONSTITUTSIYASIDA FUQAROLIK JAMIYATI INSTITUTLARI HUQUQIY ASOSLARINING MUSTAHKAMLANISHI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yangi tahrirdagi O‘zbekiston Konstitutsiyasida fuqarolik jamiyati institutlariga oid kiritilgan o‘zgarishlar va ular natijasida mazkur institutlar huquqiy asoslarining yanada mustahkamlanishi haqida gapiriladi.