Korrupsiyasiz jamiyat farovon (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada bugungi kunda jahonmiqiyosida global muammoga aylangan, jamiyat va insonlarnijinoyat botqogʻiga botirgan, davlat xavfzizligiga jiddiy tahdidsoladigan korrupsiya va uni samarali yumshatish, shuningdek oldini olish choralari haqida soʻz boradi