BILIMLARNING HAQIQIYLIGI VA HAQIQAT (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqolada haqiqat tushunchasining falsafiy mazmuni, uning turlari va mеzonlari to‘g‘risida hamda haqiqat turlarining dialеktik aloqadorligi xususida fikr bildirilgan