INGLIZ TILINING AGRONOMIYADAGI O‘ZIGA XOS TERMINOLOGIYA VA ATAMALARNI O‘RGANISH ZARURIYATI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada agronomiya sohasidagi ingliz tilining o‘ziga xos terminologiyasi va atamalarini o‘rganishning ahamiyati, uning ilmiy va amaliy jihatlari haqida so‘z yuritiladi. Agronomiyadagi ilmiy tadqiqotlar, innovatsion texnologiyalar va global qishloq xo‘jaligi masalalarini hal qilishda terminologik birliklar muhim rol o‘ynaydi, shuning uchun bu atamalarni o‘rganish zaruriyati haqida batafsil ma’lumot beriladi.