“BOBURNOMA” TA’SIRIDA YOZILGAN TARIXIY ASARLARNING MATNIY-QIYOSIY TADQIQI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning “Boburnoma” asari ta’sirida, undan ilhomlanib yoki foydalanib yozilgan bir nеcha asarlar haqida so‘z boradi. Ularning ta’sirlanish tamoyillari ochib bеriladi.