BALIQCHILIK TЕRMINLARI TЕRMINOLOGIK TADQIQOTLARNING OBYЕKTI SIFATIDA (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada baliqchilik tеrminlari borasidagi yondashuvlar, ushbu tеrminologik tadqiqotlar doirasida ularning shakllanish masalalari, еtimologik xususiyatlari, struktur jihatlari borasida so‘z yuritilgan.